Huisregels

Afspraken


Afspraken kunt u telefonisch, via mail of persoonlijk in de salon maken. U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail of u krijgt een afsprakenkaartje.

Bent u later, laat het me dan weten. Mocht het nodig zijn, dan zal ik uw behandeling moeten inkorten. Wanneer er niet meer voldoende tijd is voor de behandeling, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst moeten worden. Helaas ben ik dan wel genoodzaakt om de voor u gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

Annuleren


U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch verzetten of annuleren. Indien u een afspraak op maandag heeft en deze wilt annuleren, dient u dit uiterlijk voor zaterdag 14.00 uur door te geven. Mocht u geen contact krijgen, dan kunt u de voicemail inspreken. Indien u later annuleert of de afspraak vergeet ben ik genoodzaakt om de voor u gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen. U zult dan van mij een factuur per email of post ontvangen.

Algemeen

– Ook kinderen zijn welkom. Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.

– Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product, huidanalyse of algemene informatie verzoek ik u vriendelijk om van te voren een telefonische afspraak te maken. Bij geen contact kun u mij via de whats app berichten, of voicemail inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug

– De lichaamsbehandelingen zijn strikt van niet-erotische aard.

– Pure Face and Body Care aanvaardt enkel tikkie betaalverzoek (via Knab).

Cadeaubonnen


Cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig en zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Niet tevreden?


Mocht u ergens niet tevreden mee zijn? Neem dan contact op met mij. Ik zorg voor een passende oplossing.