Acne jeugd behandeling Almere

t/m 17 jaar

 

Dit is de acne jeugd gezichtsbehandeling t/m 17 jaar.Hierbij maak ik gebruik van de producten van Dècaar. Alleen onder begeleiding van een ouder.

Acne ontstaat door een combinatie van verschillende factoren. In de meeste gevallen begint Acne in de puberteit, wanneer onder invloed van hormonen, de talgklier allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en gaan meer talg produceren. Door een verhoogde productie en een toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, kan het talg zich ophopen en de uitvoergang (porie) verstoppen. Deze talgophopingen worden 'mee-eters' genoemd. Bovendien bevinden zich in de talgklier bacteriën, die zich snel kunnen vermenigvuldigen en die talg omzetten in vetzuren. Door het opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte porie
steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen op de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Deze ontsteking toont zich door een rode pukkel. In deze pukkel zal zich uiteindelijk pus gaan vormen, zodat er een puistje ontstaat. Als de ontsteking hevig is, kunnen na de genezing littekens achterblijven. Door uitknijpen van puistjes, of het krabben eraan, kunnen ontstekingen toenemen. In mijn schoonheidssalon in Almere vertel ik je graag meer over acne. Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon in Muziekwijk, Almere-Stad voor de jeugdbehandeling acne van DÈCAAR. 

Heb je last van heftige en veel actieve acne in de vorm van puisten, pukkeltjes? En weet ik van te voren al dat deze korte gezichtsbehandeling te kort is, zal ik dat aangeven. Dan is een uitgebreidere  Acne gezichtsbehandeling van belang.

  • Reiniging
  • Talg wordt verweekt
  • Ontstekingen, mee-eters en verstoppingen worden verwijderd
  • Masker
  • Dag of nachtverzorgende crème.